Levertijden

Wat zijn de levertijden van een WordPress/Joomla/HTML website?

De levertijd gaat in vanaf het moment dat alle content is ingeleverd via de "Content Link" die je hebt ontvangen in je mailbox. Vanaf dat moment hanteren wij maximaal 10 werkdagen voor het leveren van een standaard website en 15 werkdagen voor een Pro Website. Wij doen natuurlijk altijd onze best om de producten zo spoedig mogelijk op te leveren.

Wat is de levertijd van een Shopify website?

De levertijd gaat in vanaf het moment dat alle content is ingeleverd via de "Content Link" die je hebt ontvangen in je mailbox. Vanaf dat moment hanteren wij maximaal 15 werkdagen voor het leveren van een standaard Shopify website en 20 werkdagen voor een Pro Shopify Website.

Wat zijn de levertijden van de SEO Producten?

De SEO producten hebben meestal een levertijd van +/- 6 weken. Het kan sneller zijn maar wij zijn afhankelijk van de platformen van Google en Bing.

Wat zijn de levertijden van de Mobile Apps?

De levertijd gaat in vanaf het moment dat alle content is ingeleverd via de "Content Link" die je hebt ontvangen in je mailbox. Vanaf dat moment hanteren wij maximaal 10 werkdagen voor het leveren van een standaard app en 15 werkdagen voor een Pro app. Wij doen natuurlijk altijd onze best om de producten zo spoedig mogelijk op te leveren.

Domeinnaam en Hosting

Ik heb nog geen Domeinnaam en/of Hosting?

Mocht je geen Domeinnaam en/of Hosting hebben dan kunnen wij jou daarbij helpen. Tegen voordelige tarieven bieden we hosting aan via onze partners.

Waar staan de Hosting diensten?

Alle hosting producten staan in de Europese unie vrijwel altijd in Nederland en Duitsland.

Betaalmogelijkheden

Waarom kan ik alleen direct betalen?

We proberen zoveel mogelijk producten via deze website af te ronden andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar en heb je de mogelijkheid om te betalen op factuur.

Betalen in termijnen mogelijk?

Ja dat is mogelijk, klik op de volgende link:

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem hieronder.

Laat een bericht achter

We beantwoorden graag al uw vragen of geven u graag een schatting. Stuur ons gewoon een bericht in het onderstaande formulier met al je vragen.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID